Avontuurlijke laarzen wandeling door Beekbergerwoud

5 maart 2017, van 13:30 tot 15:30, Beekbergerwoud, Woudweg, Klarenbeek

Door Agenda

Wandel mee buiten de paden op zondag 5 maart. Verrassende laarzenwandeling door waterrijk Beekbergerwoud, een bijzonder stuk natuurgebied met elzen moerasbos, ruigte en water. Een avontuurlijke tocht voor wie niet bang is voor modder en drassigheid en graag meer wil weten over de natuur.

De wandeling begint om 13.30 uur en duurt ongeveer 2 uur. De kosten voor deelname bedragen € 5,- voor leden van Natuurmonumenten, niet-leden betalen € 8,- per persoon. Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, koop van te voren online een kaartje. In verband met de te verwachten belangstelling kunnen alleen deelnemers die van te voren een kaartje hebben gekocht deelnemen. Dit kan via www.natuurmonumenten.nl/activiteiten Voor kinderen vanaf 12 jaar. Vergeet niet je laarzen en verrekijker mee te nemen.

Laarzenwandeling
Struinen door een bijzondere gebied met bijzondere dieren. Kans op ontmoeting met haas, ree of buizerd en andere vogels die hier leven. Een markante plek, waar ooit enorme bomen stonden. Het laatste oerbos van Nederland ontgonnen in 1871.

Meer activiteiten?
Kijk op www.natuurmonumenten.nl en volg ons op Twitter en Facebook:
@NM_Gelderland
www.facebook.com/DeVeluwe

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?