Back to the Country

4 maart 2016, om 20:00, Rabobankzaal te Apeldoorn

Door Agenda

Muzikale nostalgie in Back to the country

Laat u meevoeren op een muzikale reis terug naar de tijd dat country en rock & roll de wereld beheersten. In Back to the country zorgt de top country band Savannah voor virtuoze muziek en zang met de solisten Dick Altena (ex-major Dundee) en Cor Sanne.

Back to the country is een fantastische nostalgische ervaring of een prachtige kennismaking met een bijzonder mooi genre. Denk aan The Everly Brothers, John Denver, Roy Orbison en klassiekers als Rose Garden en de hits van Johnny Cash en Buddy Holly. Laat je meeslepen op de swingende klanken van de gouden jaren ’50, ’60 en ’70.

 

Authenticiteit van de 50’s en 60’s

Een artiest als Dick Altena is uniek in Nederland. Hij schreef vele Engelstalige hits en Hey Suzy voor Henk Wijngaard. Cor Sanne zorgt voor de traditionele inbreng in de stijl van de jaren ’50 en ’60. Alles zo authentiek mogelijk. Sanne is tevens gastheer van Back to the country en dat doet hij op ongeëvenaarde wijze. Met zijn ongelimiteerde feitenkennis is Sanne een wandelende encyclopedie die de muziek op humoristische wijze ondersteunt met zijn anekdotes.

 

Sing a long afterparty

Na afloop van het optreden komt de volledige band naar de foyer voor de inmiddels zeer vermaarde Afterparty. In deze ruim 30 minuten durende show bent u meer dan uitgenodigd om mee te zingen met de artiesten in een intieme sing-a-long setting.

 

Back to the country: een award winnende show

Savannah behoort tot de absolute top bands in Europa. In 2014 won Savannah de DCMA Award (Dutch Country Music Association) voor de Back to the country tour. Alle Back to the country artiesten treden het hele jaar op in landen als Letland, Ierland, Noorwegen en Turkije.

Van begin tot eind zul je geboeid worden door de virtuoze muziek en de humoristische anekdotes. Back to the country is een nostalgische ervaring met als ontspannen en swingende uitsmijter de sing-a-long. Een eersteklas muziekvoorstelling waarna je swingend het theater weer verlaat!

 

Vrijdag 4 maart, 20:00 uur

Rabobankzaal

Kaarten vanaf € 20

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?