Bakken & Zo en Rutger van den Broek

24 mei 2014, om 14:00, Bakken & Zo

Door Redactie

Rutger Bakt

Van feestelijke fraîsier en kokosmakronen met gekonfijte ananas tot focaccia met peer én de ultieme brownies. Verdeeld over vijf hoofdstukken – taart/gebak, koekjes, cakes, high tea en brood – bundelt ‘Rutger Bakt’ 70 heerlijke recepten van de beste thuisbakker van Nederland. In een extra hoofdstuk met handige how-to’s laat Rutger stap voor stap zien hoe je basisrecepten op een traditionele wijze bereidt. Bijvoorbeeld hoe je banketbakkersroom maakt, wat tempereren inhoudt en hoe je citrusschilletjes konfijt. De bakrecepten worden ondersteund door schitterende fotografie en gelardeerd met het persoonlijke verhaal van Rutgers passie voor bakken.

Op 4 april 2014 is het boek ‘Rutger Bakt’ beschikbaar gekomen voor de vele bewonderaars en volgers van het programma ‘Heel Holland Bakt’ en zijn winnaar Rutger van den Broek. Nu komt Rutger naar Gelderland en in Apeldoorn zal hij zijn boek komen signeren. Temidden van de activiteiten van ‘Apeldoorn Draait Door’ en ‘Proef de Asselsestraat’ staat Rutger centraal bij bakwinkel ‘Bakken & Zo’ aan de Asselsestraat.

De winnaar van ‘Heel Holland Bakt’, Rutger van den Broek, is zaterdag 24 mei te gast bij bakwinkel ‘Bakken & Zo’ in de Asselsestraat te Apeldoorn. Het 27-jarige baktalent signeert vanaf 14.00 uur zijn boek ‘Rutger Bakt’.

Rutger won vorig jaar de titel ‘Beste Thuisbakker van Nederland’ in de eerste editie van het populaire bakprogramma ‘Heel Holland Bakt’ van Omroep Max. In Rutger Bakt deelt hij zijn favoriete recepten en geeft hij tips.

De signeersessie is natuurlijk gratis bij te wonen, wel graag aanmelden via de website van ‘Bakken & Zo’. Ook kan een boek (gesigneerd) gereserveerd worden via de website of direct in de winkel.

Tijdens de signeersessie kan natuurlijk geproefd worden van verschillende creaties uit het boek van Rutger.

Bakken & Zo
Asselsestraat 37b
www.bakkenenzo.nl
info@bakkenenzo.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?