Ballet: Don Quixote

16 oktober 2013, JT Apeldoorn

Door Agenda

www.dancetabs.com

Wilt u vooraan zitten bij enkele klassieke stukken in Covent Garden? Vanaf september draait JT Bioscopen in samenwerking met Royal Opera House iedere maand volledig live een fantastische, bijzondere of zelfs aangrijpend werk van enkele klassieke grootmeesters op het gebied van opera en ballet. Herontdek onder meer Giselle, The Sleeping Beauty en Don Quixote in de luxe van een fijne bioscoopstoel en een groot projectiescherm.
Het fameuze theater Covent Garden te Londen staat niet alleen bekend om de prachtige architectuur, maar ook om de prachtige voorstellingen. Bij JT Bioscopen zit u vooraan in de zaal bij de meest uiteenlopende en adembenemende voorstellingen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Zo kunt u voor slechts €17,50 de aankomende maanden prachtige klassieke stukken ervaren. Bij aankomst krijgt u een kopje koffie of thee en een luxe koek, zodat u met een volle maag ongestoord kan genieten. Door middel van een fantastische projectie op onze bioscoopschermen kunt u genieten van stukken die op dat moment live in Londen worden opgevoerd.
Over de voorstelling Het aankomende seizoen worden tien bijzondere optredens gespeeld: vijf operastukken en vijf balletvoorstellingen. Op woensdag 16 oktober kunt u genieten van Don Quixote. Carlos Acosta, gastartiest van het Royal Ballet, presenteert een nieuwe productie van het uitbundige verhaal van de bekende vertelling over vriendschap, liefde en loyaliteit.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?