Ballet: Giselle

27 januari 2014, van 00:00 tot 23:59, JT Bioscopen Apeldoorn

Door Agenda

JT Bioscopen Apeldoorn

Op maandag 27 januari kunt u genieten van het balletstuk Giselle, dat live in het Royal Opera House te Londen wordt opgevoerd. Een van de meest bekende romantische balletstukken van Marius Petipa wordt onder leiding van Peter Wright opnieuw uitgevoerd. Ervaar het klassieke verhaal over bedrog, bovennatuurlijke krachten en grenzeloze liefde.

Wilt u vooraan zitten bij enkele klassieke stukken in Covent Garden? Vanaf september draait JT Bioscopen in samenwerking met Royal Opera House iedere maand volledig live een fantastisch, bijzonder of zelfs aangrijpend werk van enkele klassieke grootmeesters op het gebied van opera en ballet. Herontdek onder meer Giselle, The Sleeping Beauty en The Winters Tale in de luxe van een fijne bioscoopstoel en een groot projectiescherm.

Het fameuze theater Covent Garden te Londen staat niet alleen bekend om de prachtige architectuur, maar ook om de prachtige voorstellingen. Bij JT Bioscopen zit u vooraan in de zaal bij de meest uiteenlopende en adembenemende voorstellingen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Zo kunt u voor slechts €17,50 de aankomende maanden prachtige klassieke stukken ervaren. Bij aankomst krijgt u een kopje koffie of thee en een luxe koek, zodat u met een volle maag ongestoord kan genieten. Door middel van een fantastische projectie op onze bioscoopschermen kunt u genieten van stukken die op dat moment live in Londen worden opgevoerd.

Over de voorstelling Het aankomende seizoen worden tien bijzondere optredens gespeeld: vijf operastukken en vijf balletvoorstellingen. Op maandag 27 januari kunt u genieten van het balletstuk Giselle. Een van de meest bekende romantische balletstukken van Marius Petipa wordt onder leiding van Peter Wright opnieuw uitgevoerd. Ervaar het klassieke verhaal over bedrog, bovennatuurlijke krachten en grenzeloze liefde.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?