Ballet: The Nutcracker (De Notenkraker)

12 december 2013, van 20:15 tot 20:15, JT Apeldoorn

Door Agenda

www.jt.nl

Op donderdag 12 december kunt u genieten van het balletstuk The Nutcracker. Een jong meisje ontvangt een magisch geschenk, wat haar in een wonderbaarlijk avontuur brengt. Dit klassieke ballet wordt gedanst onder leiding van choreograaf Peter Wright, die volledig gebruik maakt van de betoverende muziek van Tchaikovsky.

Over de voorstellingen
Wilt u vooraan zitten bij enkele klassieke stukken in Covent Garden? Vanaf september draait JT Bioscopen in samenwerking met Royal Opera House iedere maand volledig live een fantastisch, bijzonder of zelfs aangrijpend werk van enkele klassieke grootmeesters op het gebied van opera en ballet. Herontdek onder meer Giselle, The Sleeping Beauty en The Winters Tale in de luxe van een fijne bioscoopstoel en een groot projectiescherm.

Het fameuze theater Covent Garden te Londen staat niet alleen bekend om de prachtige architectuur, maar ook om de prachtige voorstellingen. Bij JT Bioscopen zit u vooraan in de zaal bij de meest uiteenlopende en adembenemende voorstellingen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Zo kunt u voor slechts €17,50 de aankomende maanden prachtige klassieke stukken ervaren. Bij aankomst krijgt u een kopje koffie of thee en een luxe koek, zodat u met een volle maag ongestoord kan genieten. Door middel van een fantastische projectie op onze bioscoopschermen kunt u genieten van stukken die op dat moment live in Londen worden opgevoerd.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?