Ballet: The Winter’s Tale

24 april 2014 - 11 april 2014, van 00:00 tot 23:59, JT Bioscopen Apeldoorn

Door Agenda

JT Bioscopen Apeldoorn

De wereldpremière van een nieuw, lang balletstuk van Artistic Associate Christopher Wheeldon, dat live in het Royal Opera House te Londen wordt opgevoerd. Het verhaal The Winter’s Tale wordt op 24 april gespeeld en is gebaseerd op het bekende stuk van William Shakespeare over liefde, verlies en verzoening.

Het fameuze theater Covent Garden te Londen staat niet alleen bekend om de prachtige architectuur, maar ook om de prachtige voorstellingen. Bij JT Bioscopen zit u vooraan in de zaal bij de meest uiteenlopende en adembenemende voorstellingen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Zo kunt u voor slechts €17,50 de aankomende maanden prachtige klassieke stukken ervaren. Bij aankomst krijgt u een kopje koffie of thee en een luxe koek, zodat u met een volle maag ongestoord kan genieten. Door middel van een fantastische projectie op onze bioscoopschermen kunt u genieten van stukken die op dat moment live in Londen worden opgevoerd.

Over de voorstelling
De wereldpremière van een nieuw, lang balletstuk van Artistic Associate Christopher Wheeldon. Het verhaal is gebaseerd op het bekende stuk van William Shakespeare over liefde, verlies en verzoening.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?