BAND M

19 januari 2013 - 17 januari 2013, om 22:00, Bluescafé

Door Joke de Wolde

www.bandm.nl
Blues AND More!!
BandM is een band die bestaat uit 6 door de wol geverfde muzikanten. De bandleden zijn allen lang actief binnen de Nederlandse muziekscene en hebben hun eigen muzikale achtergrond en ervaringen. Deze ervaringen van blues, pop en rock smelten samen in BandM!
Na het in 2009 uiteenvallen van de vaste basis die voortkwam uit de Boom Boom Bluesband, The Alligator Express en Black Mountain, is na versterking van een nieuwe zangeres en gitarist een net iets andere weg ingeslagen. “Back to basic” en “Less is more” zijn hernieuwde uitgangspunten van BandM geworden. Op zoek naar eenvoud, gevoel en bovenal plezier in het maken van muziek. Kortom: Blues and More!!!
BandM beperkt zich zoals gezegd niet tot dat ene genre: de blues!  Hoewel dit zeker wel de basis is worden uitstapjes naar andere stijlen niet geschuwd.
De 5 heren en die ene stoere dame verbinden hun kwaliteiten om het publiek te bedienen met wat valt onder de noemer “lekkere muziek”.
BandM is telkens op zoek naar ‘swing and bluesfeel’. Een heel optreden van deze band stil blijven staan zit er helaas niet in!
Aanvang 22.00 uur entree 5,-

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?