Bar End en AV34 actie Serious Request

12 november 2017, Herberg ’t Vossegat, Buurtweg 8, Uddel

Door Agenda

Bar End en AV34 samen `on tour` voor Serious Request.

De sportburen Bar End (mountainbike) en AV34 (hardlopen en Nordic Walk) gaan samen wandelen, mountainbiken en hardlopen  voor Serious Request.

Het is zeker niet de eerste keer dat deze sportburen elkaar vinden. Vanuit het verleden hebben ze al vaker dergelijke acties uit gezet maar nu voor het eerst voor het goede doel.

Op 12 november 2017  gaan de leden van Bar End en AV34 samen op pad om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. (Alleen voor leden: open inschrijving helaas niet mogelijk)

’t Vossegat in Uddel is het vertrekpunt voor alle  fietsers, nordic walkers en lopers. Traditie getrouw staat er bij terugkomst van de deelnemers koffie met appelgebak op het programma.  Arend van  ’t Vossengat heeft via van de Mheen Foodservice uit Harderwijk gezorgd voor heel veel appelgebak en koffie

Vanuit een eerdere actie dit jaar is er al een mooi bedrag van € 261,00 opgehaald! Wij hopen dit bedrag flink aan te kunnen vullen op 12 november.  We hebben een geweldige locatie, mooie routes, in een prachtige omgeving,  het goede  weer is besteld. Dus we rekenen op zo’n 300 deelnemers! Die zich allemaal inzetten om een mooi bedrag op te halen voor  het goede doel van Serious Request, het herenigen van kinderen met hun ouders, broers of zussen  wereldwijd die elkaar zijn kwijt geraakt door een ramp of conflict.

De uitbater van ’t Vossegat en van de Mheen Foodservice de leverancier van het gebak worden zeer gewaardeerd voor hun spontane bijdrage. Evenals alle donaties van de deelnemers aan deze bijzonder `on tour`.

Het opgehaalde bedrag zal aangeboden worden bij het glazen huis.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?