Barb’s Beeldentuin-Atelier-Galerie

22 oktober 2017, van 13:00 tot 16:30, Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie, Fluitersweg 34, Wenum-Wiesel

Door Agenda

Open Middag en Workshop Boetseren

Op zondagmiddag 22 oktober is een OPEN MIDDAG in Barb’s Beeldentuin-Atelier-Galerie van Apeldoornse beeldhouwster Barbara Pijnappel van 13 – 16.30 uur. De tuin vindt u aan de Fluitersweg 34 in Apeldoorn-Noord/Wenum Wiesel. En op zaterdagmiddag 28 oktober is er een workshop boetseren, waarvoor u zich kunt inschrijven.

In de tuin en huiskameratelier-galerie kunt u kijken naar meestal figuratieve en organische bronzen en stenen beelden en schilderijen. Barbara maakt 30 jaar beelden en heeft veel ervaring met het werken met diverse materialen zoals klei, was en brons en diverse steensoorten w.o. marmer, franse kalksteen, serpentijn, speksteen hardstenen etc.

Tijdens deze middag kunt u informatie krijgen over de 12-weekse cursus boetseren die 2x start t.w. in september en in januari en over de workshops speksteen bewerken en boetseren met zelf hardende Plusklei.

Demonstratie: Bij goed weer is Barbara doorlopend aan een beeld bezig, er kan iets gedemonstreerd worden en u kunt om nadere uitleg vragen.

De tuin is ingericht en beplant met heesters, bloemen, kruiden + fruitboompjes + struiken. Achterin de tuin is de plek voor workshops speksteen.

Er is een vijver met planten en beestjes en een roze lelie J. In de beplanting is veel rekening gehouden met vogels, egels, bijen en vlinders en andere beestjes om voedsel in de tuin te kunnen vinden. Er hangt een insecten hotel en vogelhuisjes en er is een winter egelhuisje achterin de tuin gemaakt. Meer informatie en aanmelden op www.barbsgallery.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?