Bas, Willem en ik pakken uit

1 december 2012 - 26 november 2012, om 16:00, Art café Sam Sam

Door bazbo

Anja Slotboom (met bazbo's camera)

‘Een voorleesvoorstelling vol verhalen en gedichten, humor en ernst, vaststaande feiten en onverwachte zaken, een sinterklaasverhaal of wat en vooral heel veel wild geraas.’
Zo kondigen de drie Apeldoornse schrijvers, Willem Bierman, Reinier Groenendijk en Bas Langereis, hun derde voorstelling aan. Net als de vorige twee voorstellingen, die overigens ongekend succesvol waren. Het drietal is inmiddels gewend aan de volle zalen, staande ovaties en gillende groupies.
Bas, Willem en ik pakken uit wordt een heuse Sinterklaasvoorstelling, waarin we daadwerkelijk cadeaus aan het luisterend publiek gaan uitdelen,’ verklappen De Grote Drie. ‘De cadeaus zijn natuurlijk die prachtige verhalen en gedichten van ons. En dat alles gratis. Sinterklaas bestaat dus echt, dat zie je dan maar weer.’

Willem Bierman was drie jaar lang (tot afgelopen januari) de stadsdichter van Apeldoorn. Zijn stadsgedichten zijn uitgebracht in het schitterend vormgegeven boekje Dichter bij Apeldoorn en sinds begin dit jaar is zijn nieuwe bundel Anna – Onder de tafel een pavlovwitte samba verkrijgbaar.
Reinier Groenendijk is journalist, columnist, tekstschijver en muzikant.
Van Bas Langereis verscheen in maart 2012 zijn derde boek Maar we leven nog.

Voor een ieder die het trio de vorige keren heeft gemist: u hebt een herkansing op zaterdagmiddag 1 december vanaf 16.00 uur in Art café Sam Sam te Apeldoorn.
Toegang is gratis; drankjes helaas niet.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?