BBB Summer Edition

28 september 2012, van 17:00 tot 23:55, Café Confetti's

Door Redactie

Iedereen weer terug van vakantie?
– Tijd voor de eerste BBB ná de zomer!

Kom naar de BBB After Summer Edition op vrijdag 28 september a.s.

Deze eerste editie na de zomer, en die ‘vieren’ we uitbundig! Bier, bitterballen, bubbels, sushi en oesters! Uiteraard omlijst door heerlijke muziek!

Vrijdag 28 september
aanvang: 17.00 uur
Café Confefti Apeldoorn

In Café Confetti ben je altijd verzekerd van een heerlijk ontspannen avond. Er is genoeg ruimte in deze kroeg met 3 barren en 2 terrassen. Het publiek in het café in Apeldoorn is breed maar veelaal in de leeftijd van eind 20 en ouder. Vrienden, collega’s en zakelijk relaties weten de weg allemaal te vinden naar café Confetti in Apeldoorn omdat je hier jezelf kan zijn en de sfeer in de kroeg altijd top is.

Eigenaren Joost Cales en Andre Holterman doen altijd hun best om de gast te verrassen met leuke live optredens, thema avonden, goede dj’s maar vooral gewoon een goede sfeer!

De Confetti BBB staat voor Bier en Bitterballen Borrel. Dit evenement keert maandelijks terug op de laatste vrijdag van de maand. Op deze gelegenheid worden zowel de zakelijke gast als de particulier samen gebracht, er is geen duidelijke doelgroepomschrijving voor deze BBB. Wat is er gezelliger om die laatste dag van de week (en de maand) af te sluiten met een speciale borrel in een enorm gezellige kroeg waar je wellicht weer nieuwe contacten op kan doen. Want netwerken doen niet alleen ondernemers!

Terwijl Café Confetti in Apeldoorn het bier en de bitterballen tijdens deze borrel als kenmerk heeft, wordt er voor de liefhebber toch ook regelmatig sushi geserveerd! En niet te vergeten livemuziek; dat blijft het goed doen in de kroeg in Apeldoorn!

Nieuwsgierig? kom eens langs, iedereen is van harte welkom!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?