Beachvolleybaltoernooi 1e divisie bij Dynamo Beach Apeldoorn

28 juli 2012 - 29 juli 2012, van 09:00 tot 17:00, Dynamo Beach Apeldoorn

Door Redactie

SV Dynamo

Omnisport Outdoor staat op zaterdag 28 en zondag 29 juli in het teken van beachvolleybal. Dan wordt het NEVOBO 1edivisie beachvolleybaltoernooi gespeeld op de beachvelden van Dynamo Beach Apeldoorn (De Voorwaarts). Beachvolleybal is een spectaculaire en dynamische zomersport. Zon en zand, maar ook techniek, tactiek, inzet en vooral de relaxte zomerse sfeer maakt dat steeds meer mensen enthousiast worden om deze sport te beoefenen.

Dit 2-daagse toernooi is het eerste officiële toernooi dat  op de velden van Dynamo Beach Apeldoorn gespeeld gaat worden, en daarmee uniek voor Apeldoorn.  Zaterdag 28 juli spelen de heren en op zondag 29 juli worden de velden beheerst door de dames. Zowel de dames als de heren starten met 8 teams. Er wordt gespeeld op 2 velden. Op dit toernooi zullen binnen de herencompetitie ook twee beachvolleyballers van Dynamo Beach Apeldoorn deelnemen.

Gratis entree

Iedereen is uitgenodigd om te komen kijken naar de prestaties van deze Nederlandse teams, die strijden om een plek voor het Nederlands Kampioenschap. De wedstrijden starten om 09.00 uur en de finale is rond 17.00 uur. Toegang is gratis.

Kids Clinic

Op zondag 29 juli kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar van 15.00 tot 17.00 uur kennismaken met beachvolleybal. De kids gaan samen met twee echte beachvolleybalspelers allerlei spelletjes doen en ontdekken hoe leuk deze sport is. Deelname aan de clinic is gratis.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Omnisport

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?