Bedrijvencompetitie Koninklijke Scherpschutters

25 september 2014, van 00:00 tot 23:59, De Schuttershof

Door Redactie

De Koninklijke Scherpschutters v.d. Veluwe

De Koninklijke Scherpschutters van de Veluwe is in 1867 opgericht op voorspraak en met ondersteuning van Koning Willem III en is hiermee de oudste vereniging van Apeldoorn.

Op donderdag 25 september start de vereniging weer met de jaarlijkse bedrijvencompetitie. In een sportieve en gezellige sfeer wordt elke veertien dagen, vanaf september t/m april, op de donderdagavond geschoten met luchtgeweer en met luchtpistool. In deze competitie gaat het om de hoogste plaatsen als team en als individuele schutter.

Bedrijven en instellingen, maar ook straatteams en vriendengroepen kunnen meedoen. Een team bevat minimaal 5 en maximaal 7 personen. Bedrijven en instellingen kunnen meerdere teams inschrijven.

De vereniging heeft een eigen accommodatie “De Schuttershof”, gemakkelijk te bereiken met zowel eigen – als openbaar vervoer. Parkeerplaatsen zijn naast het gebouw voldoende voorhanden, carpoolen per team wordt aanbevolen. Er wordt geschoten met de nieuwste perslucht wedstrijdgeweren en pistolen op 12 meter banen voorzien van mechanisch baantransport. Na het schieten is er de mogelijkheid om te genieten van een hapje en een drankje aan de sfeervolle bar.

Aan de deelname zijn kosten verbonden, die we met man en macht, zo laag mogelijk trachten te houden. De deelname bedraagt €95,00 per deelnemend team.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?