Beekbergen Klassiek FUSE

25 maart 2017, van 15:30 tot 17:00, Oude Kerk, Dorpstraat 35, Beekbergen, €20,00/10,00

Door Agenda

Fuse toert van 13 november 2016 tot 12 mei 2017 door het hele land en op 25 maart 2017 doet het ensemble ook Beekbergen aan.
In haar rol van huisband bij Podium Witteman en dankzij optredens bij De Wereld Draait Door en Radio 4 en 6 heeft Fuse zich het afgelopen jaar flink in de kijker gespeeld. Maar de sterke live-reputatie van het jonge zestal komt niet uit de lucht vallen. Met optredens door het hele land trekt de groep een publiek van club en kerk tot festival en concertzaal.

Fuse speelt tijdens deze toer werk van uiteenlopende componisten als Bartók, Zappa en Brubeck, moderner werk van Tom Trapp en Nils Frahm en klassiekers van Sjostakovitsj, Ellington en Coltrane. Het wordt een programma dat bol staat van energie, intimiteit en hart voor de muziek.
Met haar aanstekelijke optredens weet Fuse het publiek in no-time onderdeel te maken van de muzikale wereld van deze veelzijdige groep. Een wereld waar klassiek, rock, jazz en folkmuziek de elementen vormen. Het podium is voor Fuse altijd een plek voor experiment geweest, geen concert is hetzelfde.

Het programma van 25 maart bestaat voor een groot deel uit het repertoire van het nieuwe debuutalbum ‘Studio’ van Fuse. Het album bevat de muziek die de groep uit de periode vanaf 2012 het meest is bijgebleven en de groep heeft gevormd tot wat het nu is.
Meer informatie vindt u op onze website www.beekbergenklassiek.nl.

Zaterdag 25 maart 2017
van 15.30 tot ca. 17.00 uur
Entree: € 20,– volwassenen, € 10,– jeugd tot 19 jaar

Oude Kerk, Dorpstraat 35, Beekbergen

U kunt kaarten bestellen via de website:
www.beekbergenklassiek.nl

Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij:
Primera De Damper, Dorpstraat 54, Beekbergen
Boekhandel Mooiboek, Dorpstraat 84, Beekbergen

In de kerk: vanaf een uur vóór aanvang van het concert

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?