Begin je weekend met ‘Frits op Vrijdag – Borrel en Proeverij’

2 november 2018, van 17:00 tot 20:00, Wijnbar & Tapperij Den Olifant Kapelstraat 9, €10,00

Door Agenda

Hoe kan je je weekend beter beginnen dan met een bezoekje aan ‘Frits op Vrijdag’ a.s. vrijdag 2 november in Wijnbar & Tapperij Den Olifant? Een mooie mogelijkheid om verbinding te leggen met Apeldoorns meest ondernemende zielen. Ontmoet en verbind onder het genot van Frits en duizelingwekkend lekkere happen die de avond sieren. Editie #8 ondersteunt door DJ Vinyl Chiel en live muziek. Alsof je weer in de jaren ’60 bent, maar dan met meer WiFi en meer Frits.

Frits Groeneveld vat het als volgt samen:

„Verbinden; Frits op Vrijdag is een samenkomst van ondernemende zielen. Mensen die net zo hard werken als dat ze willen genieten. Frits op Vrijdag brengt die mensen samen.”

Proeverij

Frits maakt de alles lekkerder, ook eten. Daarom valt er bij Frits op Vrijdag elke maand iets anders te proeven. Voor de entreeprijs van € 10,- verzeker je jezelf van al het lekkers dat Frits te bieden heeft. Deze editie bevat een proeverij van de nieuwe kaart die 1 november ingaat.

Borrel; „Niets is gezelliger dan Frits op Vrijdag. Want op vrijdag is Frits op z’n best, maar jij ook. Daarom brengen we jullie samen.”

Voor meer informatie en reserveringen Frits op Vrijdag

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?