Benefietconcert Grote Kerk

29 september 2012, om 14:00, Grote Kerk (Loolaan) te Apeldoorn

Door Redactie

Op zaterdag 29 september 2012 is er is de Grote Kerk te Apeldoorn een Benefietconcert georganiseerd. De opbrengst is voor onderzoek naar borstkanker. Het UMC in Utrecht kan met de aanschaf van een “ductoscoop” borstkanker in een zeer vroeg stadium opsporen en behandelen. Voor de aanschaf is nog 30.000 euro nodig. Daarvoor is dit concert bedoeld. De Stichting Inspire2liveMusic organiseert dit concert in samenwerking met de stichting Zing het Leven.  Voor dit bijzondere concert zijn een aantal bekende koren en musici uitgenodigd, die spontaan hun medewerking hebben toegezegd.

Aan dit concert werken mee het Apeldoorns Christelijk Mannenkoor o.l.v. Jacob Schenk, Het Grote Kerk Koor o.l.v. Johan Bredewout  en het Inspire2liveChoir o.l.v. Peter Overduin.  Verder de sopraan Annelies Schep, de tenor Jacob Schenk, de organist  Marco den Toom en het bekende trompetduo Arjan en Edith Post en Jaap Klootwijk, slagwerk. De koren zullen zowel gezamenlijk als afzonderlijk optreden.

Tevens zullen Arjan en Edith Post en Annelies Schep enkele soli verzorgen. Het belooft een bijzonder  en zeer afwisselend concert te worden.

Toegangsprijs: € 10.-p.p. t/m 12 jaar € 5.-p.p.

De kaarten zijn verkrijgbaar bij het VVV te Apeldoorn, bij alle koorleden en per email karinoverduin@hotmail.com. Inlichtingen: 078-6818260

Zie ook www.inspire2livemusic.nl en www.zinghetleven.nl 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?