Benefietconcert in het Zonnehuis

6 mei 2012 - 23 oktober 2021, van 14:30 tot 16:30, Zonnehuis Beekbergen

Door Nataliefde

Op zondagmiddag 6 mei a.s. organiseert het Zonnehuis-Beekbergen, Dorpstraat 49 in Beekbergen een benefietconcert met bekende klassieke muziekstukken gespeeld op orgel en vleugel. De opbrengt is bestemd voor KWF kankerbestrijding. Het concert begint om 14.30 uur.

René Esbeukman en Marcel Baaijens zijn beiden werkzaam bij Zorggroep Apeldoorn en omstreken en organiseren het concert. René Esbeukman: “Ik ga samen met zeven andere medewerkers van ZGA e.o. meedoen aan de Alpe d’HuZes. We gaan wandelend of fietsend op 7 juni a.s. de Alpe d’Huez beklimmen. Al het gedoneerde geld komt voor 100% ten goede aan onderzoeksfondsen van KWF kankerbestrijding”.

De entree van deze muzikale middag bedraagt 5 euro (inclusief koffie met iets lekkers) en komt volledig ten goede aan de actie en ook de Vrienden van het Zonnehuis dragen hun steentje bij door deze middag poffertjes te bakken en de opbrengt te doneren.

U kunt kaartjes voor dit concert kopen bij de receptie van het Zonnehuis. Deze is dagelijks van 9.00 uur tot 19.00 uur geopend.

U bent van harte welkom! De zaal is vanaf 14.00 uur open.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?