Benefietconcert t.b.v. Roparun in Hotel Oranjeoord, een gezellig avondje uit!

20 april 2013 - 21 april 2013, van 21:00 tot 01:00, Hotel Oranjeoord

Door Joke de Wolde

Jeroen Taalman

Op 20 april a.s. organiseert het team de Ecorunners een benefietconcert voor Roparun in hotel Oranjeoord.

Even kort: Roparun is een stichting die geld inzamelt voor mensen die op dit moment hebben te dealen met kanker. Het gaat daarbij om de zorg die NU nodig is om het de patienten gemakkelijker of aangenamer te maken. Er vinden in het Pinksterweekend twee estafette’s plaats naar Rotterdam, een vanuit Parijs en een vanuit Hamburg. Team Ecorunners loopt vanuit Hamburg naar Parijs. In de nacht van 19 op 20 mei komt de hele karavaan ook door Apeldoorn en Ugchelen. Maandag overdag hopen de lopers en fietsers de Coolsingel in Rotterdam te bereiken.

Om extra geld in te zamelen voor dit goede doel heeft het team dus een benefietconcert georganiseerd. De entreeprijs is slechts € 10,= en dit bedrag komt volledig ten gunste van het goede doel.

Van 20.00 uur tot 01.00 uur zorgen optredens van Party Harry, singer & songwriter Tom Haze en de klapper SOS (Sabine on Stage) met Sabine Uitslag voor een feestje. Vanaf 0.00 zorgen DJ’s Benny & Renny voor de uitsmijter.

Naast de muziek zal er een verloting plaatsvinden waarbij je o.a. een fotoshoot van Martin Hogeboom (http://www.martinhogeboom.nl/ ) of een schilderij van Jack Liemburg (http://www.jacksart.nl/) kan winnen, serieuze prijzen dus!

Het zou leuk zijn als je komt, je steunt er een goed doel mee en het is een gezellig avondje uit.

Kaarten kan je bestellen door € 10,= per entreekaart over te maken naar 5430945 t.n.v. En Face Fotografie  J. de Wolde met vermelding van je emailadres, je krijgt dan een entreebewijs digitaal retour.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?