BENEFIETCONCERT VAN DOE-FABRIEK VOOR UNICEF

30 januari 2013 - 21 januari 2013, om 14:30, Stadscafé van Kinsbergen

Door Redactie

D&R Fotografie

Op woensdag 30 januari vanaf 14.30 uur zal de Doe-Fabriek een gratis kinder-benefietconcert houden in stadscafé van Kinsbergen, Nieuwstraat 295 in Apeldoorn, waarna een collecte voor kinderrechtenorganisatie UNICEF wordt gehouden. Stadscafé van Kinsbergen is mede-sponsor van dit concert door zijn ruimte gratis beschikbaar te stellen.

UNICEF komt op voor de rechten van alle kinderen, waar ook ter wereld. De VN-kinderrechtenorganisatie is actief in zo’n 155 landen op het gebied van zorg, onderwijs, voeding en bescherming. Kijk op www.unicef.nl voor meer informatie.

De Doe-fabriek is een evenementenbureau dat sinds acht jaar gevestigd is in Apeldoorn.
Een onderdeel is het Kinder Kook Café dat o.a. kinderkookfeestjes voor verjaardagen en workshops organiseert. Het evenementenbureau houdt zich bezig met de organisatie van het Kinder Parade Festijn in de zomer,  het Zeepkistenrace festival op Hemelvaartsdag en festival Roots in the Woods in de herfst.

Aanleiding voor het kinder-benefietconcert op 30 januari is het verschijnen van de eerste kinder CD van de Doe-Fabriek, gemaakt in samenwerking met de popschool in Hengelo. De CD staat vol interactieve nummers. Tijdens het concert zullen deze nummers ter  gehore worden gebracht onder begeleiding van een live gitarist. De kinderen zullen actief meedoen met de show door middel van tekenen, dansen en meedenken.

De show begint om 14.30 uur en zal ongeveer een uur duren. Het concert is gratis te bezoeken. Zowel de kinderen als hun ouders zijn welkom. Na afloop van de show is er een collecte voor UNICEF.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?