De beste kinderfilms in Gigant

19 december 2015, Gigant

Door Agenda

Gigant Apeldoorn

Vanaf zaterdag 19 december zijn voor de jongste filmbezoekers gedurende de kerstvakantie 3 prachtige kinderfilms te zien in Gigant. Voor de allerkleinsten “Mini en de muggen (3+)”, “Casper en Emma, een vrolijk kerstfeest (4+)” en naar de bekende boeken van Antoine de Saint-Exupéry is er de prachtig geanimeerde familiefilm “De kleine prins”. Voor en na de film zijn er kleurplaten en andere mooie kerstknutsels die de kinderen kunnen kleuren en versieren. Een filmkaartje voor kinderen t/m 13 jaar kost slechts €5,-. Voor actuele speeltijden en kaarten kunt u terecht bij de kassa van Gigant (Nieuwstraat 377, Apeldoorn) of online via www.gigant.nl.

MINI EN DE MUGGEN (3+) Mini beland in de handen van een gevaarlijke roversbende zal het zijn circusvriendjes lukken om hem te helpen? Een vrolijk getekende dierenwereld komt tot leven! Vanaf 19 DEC te zien.

CASPER EN EMMA (4+) hebben zin een een witte kerst. Maar waar blijft toch die sneeuw? En zou de kerstman nog wel langskomen? Tot overmaat van ramp besluit opa ook nog eens om kerst ergens anders te vieren. Zou de kerstman hen misschien kunnen helpen aan een mooie kerst? Vanaf 19 DEC te zien.

DE KLEINE PRINS (5+) Het leven van een klein meisje staat helemaal in het teken van school en volwassen worden. Zo heeft haar moeder haar levensplan al helemaal uitgestippeld. Tot op een dag  haar oude buurman vertelt over een magische ontmoeting, met een kleine, wijze prins die een wereld van kansen, avonturen en liefde voor hem opende. Een prachtige, grappige en ontroerende film voor de hele familie naar het wereldberoemde jeugdboek van Antoine de Saint-Exupéry. Vanaf 27 DEC te zien.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?