Beursvloer 2012 in de St@art

10 oktober 2012, van 16:30 tot 16:30, De St@art (Apenheul)

Door Redactie

beursvloerapeldoorn.nl

De stichtingen Maatschappelijk Ondernemen Apeldoorn en Present zijn begin dit jaar gefuseerd en gaan verder onder de naam MOA Present Apeldoorn. Van hieruit is het initiatief genomen de achtste Apeldoornse Beursvloer te organiseren. Deze vindt plaats op 10 oktober 2012 in de St@art van de Apenheul, vanaf 16.30 uur.

Al zeven keer eerder werd de Beursvloer in Apeldoorn georganiseerd om bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen bij elkaar te brengen om te kijken of zij elkaar kunnen helpen. Inmiddels is de Beursvloer uitgegroeid tot een begrip binnen de Apeldoornse samenleving. Het doel is het tot stand brengen van matches in vraag en aanbod. Dus een stichting die graag een website wil, kan hulp vragen en aangeboden krijgen van een internetbedrijf. Een instelling die zit te springen om een nieuw terras voor cliënten kan dat kenbaar maken en met een beetje geluk biedt een hovenier aan het te leggen. Mensen komen tijdens de beursvloer met elkaar in contact door in een themahoek plaats te nemen waar vraag en aanbod op een bepaald vlak samen komen. Alle maatschappelijke organisatie en bedrijven die maatschappelijk betrokken willen ondernemen zijn van harte welkom. Aanmelden kan via de website www.beursvloerapeldoorn.nl en is kosteloos. Op de site vindt u ook meer informatie.

In 2007 is een nieuw onderdeel geïntroduceerd op de Beursvloer Apeldoorn; de Superaanbiedingen.

De superaanbiedingen worden verhandeld in een aparte ruimte, naast de Beursvloer. Daar krijgen de  ondernemers die de superaanbiedingen doen een vaste plek en ontvangen één voor één de maatschappelijke organisaties die zich voor hun aanbod hebben gemeld. In gespreksronden van tien minuten kunnen de maatschappelijke organisaties zich presenteren en stellen de ondernemers vragen. Aan het eind van de Beursvloer maakt elke ondernemer bekend aan welke maatschappelijke organisatie de superaanbieding wordt aangeboden. Inmiddels zijn er al vier mooie superaanbiedingen gedaan door de volgende bedrijven: Lammers Support Group, Sales-Wise, Sylryk B.V. en Hotel Oranjeoord. Via de site kunnen maatschappelijke organisaties zich voor deze superaanbiedingen inschrijven.

De Beursvloer wordt traditioneel geopend door op de beursgong te slaan. De openingshandeling wordt verricht door de burgemeester van Apeldoorn, John Berends. Locatie de St@art wordt beschikbaar gesteld door de Apenheul.

Meer informatie over de Beursvloer 2012 vindt u op www.beursvloerapeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?