Beursvloer in Apeldoorn

16 november 2016, van 17:00 tot 18:30, Schouwburg en Congrescentrum Orpheus

Door Agenda

Present Apeldoorn organiseert dit jaar de 12e editie van de Beursvloer in Apeldoorn. Bedrijven uit Apeldoorn en omgeving stellen belangeloos diensten en/of producten ter beschikking aan maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen. Dit jaar vindt de Beursvloer plaats in Schouwburg en Congrescentrum Orpheus op woensdag 16 november en start om 17.00 uur.

Ouderwets handje-klap

Op de Beursvloer ontmoet je elkaar. Fysieke kennis, diensten en producten worden verhandeld. Het belangrijkste hierbij is dat er geen geld aan te pas komt. Wel wordt er een tegenprestatie aangeboden. Denk aan bijvoorbeeld een muziekvereniging waar lekkage in de oefenruimte is. Een bouwbedrijf lost dat voor deze vereniging op. Als tegenprestatie geeft de vereniging een optreden tijdens een personeelsavond. Of een bedrijf biedt oude kantoormeubelen aan die in een clubgebouw van een sportvereniging een nieuwe plek krijgen. De tegenprestatie is een sportieve clinic verzorgt door de vereniging voor medewerkers van het bedrijf. Dit handelen gebeurt in anderhalf uur tijd. Vorig jaar kwamen er meer dan 100 matches tot stand. En dat allemaal via het ouderwets handje-klap.

NLmatcht

De Beursvloer055 maakt onderdeel uit van de landelijke campagne NLmatcht. Zo’n tachtig organisaties die zich bezig houden met maatschappelijk betrokken ondernemen organiseren in de periode van 10 oktober tot 24 november een matchevenement. In die periode worden dus in Nederland heel veel matches gemaakt met een enorme maatschappelijke waarde. NLmatcht looft een landelijke Award uit voor De Mooiste Match. Ook Beursvloer055 stuurt een match in om mee te dingen naar deze award. Meer informatie over NLmatcht, de award en andere deelnemende organisaties staat op www.nlmatcht.nl.

Aanbiedingen

Ieder jaar zijn er ook meerdere aanbiedingen waar non-profit organisaties zich voor kunnen inschrijven. Dit zijn unieke aanbiedingen van bedrijven die voor de start van de Beursvloer worden verhandeld. De aanbiedingen van dit jaar vindt u op de website van de beursvloer. Maatschappelijke organisaties kunnen zich vanaf 1 november voor deze aanbiedingen inschrijven via beursvloer@presentapeldoorn.nl.

Aanmelden

Wilt u met uw bedrijf ook uw maatschappelijke betrokkenheid laten zien? Meld uw bedrijf dan nu al aan! www.beursvloerapeldoorn.nl of (055) 576 79 97. Ook maatschappelijke organisaties, initiatieven, verenigingen en stichtingen kunnen zich nu al inschrijven via de eerdergenoemde website.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?