Bevrijdingsfestival Liberazione

5 mei 2017, van 14:00 tot 00:00, Zwitsal-Zuid, Vlijtseweg 130, Apeldoorn

Door Agenda

Op 5 mei vieren wij in Nederland de vrijheid. In Apeldoorn was het ontbreken van een bevrijdingsfestival altijd een groot gemis. Vorig jaar is hier onder de vlag van de Giro d’Italia verandering gekomen met het gratis bevrijdingsfestival Liberazione. Onlangs is bekend gemaakt dat het bevrijdingsfestival Liberazione in 2017 een vervolg krijgt!

Het festival wordt dit jaar wegens de bouw werkzaamheden verplaatst van het Havenpark naar de Zwitsalfabriek. Hier wordt een festivalterrein op poten gezet waarmee de eerste stappen gezet worden naar een concurrerend bevrijdingsfestival. Na het succes van vorig jaar heeft de organisatie Delicious Media hier alle vertrouwen in: “Vorig jaar hebben wij veel complimenten gekregen over de aanpak en positionering van het festival. De Apeldoorners waren oprecht blij dat er op 5 mei eindelijk iets te doen was in Apeldoorn. Een stad als Apeldoorn verdient ook gewoon een waardig bevrijdingsfestival. Dit jaar vindt dit plaats op een bijzonder deel van het Zwitsalterrein wat nog nooit in gebruik is genomen. Natuurlijk hopen wij op zonnestralen, maar indien het blijkt te gaan regenen verplaatsen wij het festival naar binnen.”

De line up van het Apeldoornse bevrijdingsfestival is veelbelovend. Hierbij richt de organisatie zich op de danceliefhebber. Zo staan onder andere Robert Houten, Chris Mulder, Sven Scholten, Nylo, de Ursepunny Brothers, Wouter S en Mangø Soundsystem geprogrammeerd. Gerenommeerde DJ’s die ruimschoots hun sporen hebben verdiend op diverse festivals in Nederland. Daarnaast is het festival zeer kindvriendelijk, waarbij verschillend entertainment wordt ingezet om de jongste Apeldoorners ook een plezierige bevrijdingsdag te bieden.

Liberazione is gratis toegankelijk en vindt plaats op 5 mei van 14:00 – 00:00 uur. De ingang van dit bevrijdingsfestival is bij Zwitsal-Zuid. Meer informatie vind je binnenkort tevens op www.Liberazione.nl

Aftermovie van de editie in 2016: http://bit.ly/Liberazione-2016
FB event editie 2017: https://www.facebook.com/events/393708437664716/

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?