Bezoek nieuwbouw de Groene Hoven

25 april 2012 - 20 oktober 2021, van 14:00 tot 17:00, De Groene Hoven, Koninginnelaan

Door Nataliefde

Het nieuwe multifunctionele centrum (mfc) de Groene Hoven aan de Koninginnelaan wordt de ontmoetingsplek voor jong en oud in de wijk Kerschoten en de Naald. Het vervangt het wijkcentrum Drieschoten aan de Snelliusstraat. De bouw van het centrum is in volle gang en zal naar verwachting in de maand juli worden afgerond. Op uitnodiging van de gemeente Apeldoorn, De Woonmensen, Wisselwerk en Accres brengen de huidige huurders op 25 april 2012 vanaf 14.00 uur een bezoek aan de nieuwbouw.

Belangstellende nieuwe huurders die ook graag een kijkje willen nemen, kunnen zich aanmelden bij Bé Gerritse, Accres (055 52 70 550).

Na de oplevering zal de Groene Hoven een belangrijk centrum zijn voor verschillende activiteiten, het sociale netwerk, ontmoeting en ruimte bieden aan diverse verenigingen, actieve buurtbewoners en welzijnswerk. Ook is er een klusruimte voor de klussende buurtbewoner, een ontmoetingsruimte en een speelbox voor de buurtkinderen. Suzanne Valk van Wisselwerk zal in de Groene Hoven en in de buurt als sociaal beheerder werkzaam zijn om bewoners en de vele vrijwilligers te ondersteunen bij hun activiteiten voor en met de wijk(bewoners).

Voorafgaand aan het bezoek van de huurders aan het centrum in aanbouw krijgen de huurders een presentatie van het interieur en een toelichting van Suzanne Valk over haar rol als sociaal beheerder van het centrum.

Uitnodiging
De Groene Hoven krijgt vijf zalen van verschillende afmetingen. Op de begane grond twee zalen van ongeveer zestig en tachtig m2 die koppelbaar zijn met een paneelwand, waardoor een grote ruimte ontstaat van 140 m2. Op de eerste verdieping zijn ook twee zalen (negentig en zestig m2)  te koppelen waardoor een ruimte ontstaat van 150 m2. De zalen zijn voorzien van internet, een presentatiewand en uiteraard comfortabel meubilair. Clubs, verenigingen, stichtingen, enz. die op zoek zijn naar een fraaie locatie voor wekelijkse of incidentele bijeenkomsten, en al een indruk willen krijgen van de mogelijkheden van de Groene Hoven, zijn 25 april ook welkom. Belangstellenden hiervoor  kunnen zich melden via Accres, de verhuurder van de zalen, bij Bé Gerritse op telefoonnummer 055 5270550 of mailen naar bgerritse@accres.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?