Bezoek PvdA staatssecretaris Dijksma aan Apeldoorn

17 maart 2014 - 13 maart 2014, om 15:00, Dok Zuid

Door PvdA Apeldoorn

PvdA-staatssecretaris Sharon Dijksma (Economische Zaken) komt maandag 17 maart naar Apeldoorn. Samen met de Apeldoornse PvdA-lijsttrekker Marga Jonkman en PvdA-wethouder Johan Kruithof gaat zij  in Apeldoorn Zuid in gesprek met inwoners en roept hen op te gaat stemmen op woensdag 19 maart voor de gemeenteraadsverkiezingen.

“We zetten alles op alles om mensen op te roepen woensdag 19 maart naar de stembus te gaan”, zegt PvdA-lijsttrekker in Apeldoorn, Marga Jonkman. “Het zijn belangrijke verkiezingen want de gemeente krijgt er meer taken bij. Er is echt iets te kiezen. Wij willen een gemeente die omkijkt naar mensen die net dat steuntje extra nodig hebben bij het zoeken naar een baan of bij het krijgen van zorg. Daar staan we voor.”

“Wij hebben als lokale afdeling van een landelijke partij veelvuldig overleg met Tweede Kamerleden en bewindspersonen in Den Haag. Zeker gezien de taken op het gebied van de zorg die vanuit het Rijk op ons als gemeenten af komen. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat onze landelijke politici hun oor te luister leggen in de wijk, met hun voeten in de klei, dichtbij de mensen waar het om gaat”, zegt PvdA-wethouder Johan Kruithof.

De start is om 15.00 uur in Dok Zuid. Vanuit daar gaat de staatssecretaris de wijk in en naar het winkelcentrum aan de Maasstraat.

– De pers is van harte welkom om hier bij aanwezig te zijn, maar wij stellen het zeer op prijs als u dit van tevoren even laat weten.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

PvdA

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?