Bigband Gospel Christmas Celebration

14 december 2017, om 20:00, De Hofstad, Hofveld 52, Apeldoorn, €10,00/12,50

Door Agenda

Bigband Gospel Christmas Celebration

Op donderdagavond 14 december 2017 organiseren 2 koren The Young Church Singers en Next Generation samen met Bigband Apeldoorn een kerstconcert. Het wordt een grote muzikale happening met als thema “Joy To The World”. Een swingend programma vol gospel, soul en jazz in een hartverwarmende kerstsfeer.

Daverend muziekspektakel

De Bigband Apeldoorn o.l.v. dirigent Arjan Stam staat bekend om haar energieke arrangementen en sound die varieert van jazz en soul tot popmuziek. Daarnaast zijn The Young Church Singers en Next Generation o.l.v. dirigent André Bijleveld de meest swingende gospelkoren van Apeldoorn en omstreken. Met bekende kerstnummers als ‘Joy to the World’ en ‘Mary’s Boy Child’ zorgen de 3 topformaties voor een fantastische kerstsfeer. Emotionele gevoelens van hoop, blijdschap en ontroering zullen je overspoelen in dit daverend muziekspektakel.

Programma en steun aan 3FM Serious Request

Tijdens deze Bigband Gospel Christmas Celebration delen beide koren en bigband hun passie voor jazz, pop, black gospel en traditionele kerstnummers. Enkele nummers worden samen uitgevoerd. De formaties laten ook los van elkaar nummers horen. Daarnaast ondersteunen wij van harte 3FM Serious Request. Het ingezamelde bedrag tijdens deze concertavond doneren wij voor de volle 100% aan 3FM Serious Request.

Kaartverkoop en locatie
Kaarten voor het kerstconcert zijn online te bestellen op www.ycs.nl/kerstconcert. Een kaart is € 10,- per persoon. En aan de deur kost een toegangskaart €12,50. Locatie: De Hofstad, Hofveld 52 in Apeldoorn. Aanvang: 20:00 uur.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?