Biizondere wandel/fotografie dag

7 juni 2013, van 10:00 tot 17:00, Studio Kuipers

Door Agenda

Foto Kuipers

Vrijdag 7 juni is deze bijzondere wandel/fotografieworkshop, georganiseerd door Marjolein Engbers(wandelcoach) en José Kuipers(fotografe) Heb je zin een lekkere dag voor jezelf?
Heb je het gevoel van: Druk druk druk….Herken je dat en wil je meer ontspannen…? Pak je camera en ga mee het bos in. Sta dan eens op een bijzondere manier met ons stil, verander van perspectief en…verbaas je over wat het je blijvend oplevert!

Waarom is deze dag bijzonder? Omdat jij een thema kiest in je leven waar je last van hebt en stress bij ervaart. Op een bijzondere manier helpen wij je foto’s te maken over dat thema vanuit verschillende perspectieven.

De dag begint om 10.00 uur in het Paleisbos en eindigt om 17.00 uur in de studio van Foto & Studio Kuipers. Het resultaat van deze dag zal zijn: je allermooiste foto van die dag als vergroting mee en een sleutel tot meer onspanning. Hoe? Laat je verrassen!

Interesse? Wacht niet te lang met aanmelden. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Wil je meer info kijk op http://www.marjolein-engbers.nl/workshops.html of neem contact op met Marjolein: 06-23657761 of José Kuipers: 06-48483200

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?