Bijeenkomst TJOMMIE Foundation

3 december 2014, van 16:00 tot 19:00, De Hamermolen, Hoenderloseweg 155 te Ugchelen.

Door Agenda

TJOMMIE Foundation organiseert woensdag 3 december een informatieve en fondsenwervende bijeenkomst in De Hamermolen. Hier wordt verteld over de ontwikkelingen binnen het TJOMMIE Ndlovu Kinderprogramma in Zuid-Afrika.

Hugo Tempelman vertrok 20 jaar geleden uit Apeldoorn naar Zuid-Afrika. Hij was geraakt door de armoede in de townships en richtte de Ndlovu Care Group op. De TJOMMIE Foundation is al 15 jaar de fondsenwervende organisatie vanuit Nederland en ondersteunt sinds een jaar specifiek het TJOMMIE Ndlovu Kinderprogramma. Dit programma helpt kinderen hun levensomstandigheden te verbeteren en ondersteunt hen te ontwikkelen tot gezonde verantwoordelijke Zuid-Afrikaanse burgers. Dagelijks participeren er 3500 kinderen in het programma.

Speciaal voor deze bijeenkomst is Hugo Tempelman in Nederland en vertelt over het Kinderprogramma. Ook Rene Frijters, oprichter van de Knab bank, is aanwezig en vertelt over zijn bezoek aan Zuid-Afrika. Er wordt een film getoond waarin kinderen te zien zijn die meedoen aan verschillende projecten binnen het Kinderprogramma.

U bent van harte welkom op deze bijeenkomst!

De bijeenkomst is op woensdag 3 december van 16.00 – 19.00 uur in De Hamermolen, Hoenderloseweg 155 te Ugchelen. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Justine Bolt via info@tjommie.nl of 088 008 1900

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?