Bijeenkomst Van leegstand naar welstand

13 maart 2015, om 19:30, Tot2021, Oude Ambachtsschool, Adres: Molenstraat-Centrum 1 te Apeldoorn

Door PvdA Apeldoorn

Vrijdag 13 maart organiseert de Partij van de Arbeid een discussiebijeenkomst over leegstand. Heeft u een mening over de stappen die we moeten nemen om leegstand om te vormen? Gedeputeerde Josan Meijers, Lijsttrekker Peter Kerris en Tweede Kamerlid John Kerstens gaan graag met u in gesprek. Waar? In de (voormalig leegstaande) Oude Ambachtsschool in Apeldoorn.

Leegstand is de laatste jaren flink toegenomen en wordt een steeds groter probleem in de binnensteden en op het platteland. De PvdA gaat hier concreet mee aan de slag, maar daar hebben we u voor nodig!

Om een breed gevoede discussie te garanderen, zijn verschillende sprekers uitgenodigd. Onder andere vastgoedbeheerder De Kabath, binnenstadmanagers uit Zutphen en Lichtenvoorde/Groenlo, marketeer Olaf Molenaar en de Arnhemse architect Dick van Aken zullen een toelichting geven op verschillende projecten en ontwikkelingen die leegstand tegengaan.

Doel?
Delen van kennis, benoemen van problemen en vinden van oplossingen. Zodat we samen concrete stappen formuleren waarmee we leegstand omvormen naar welstand.

 

Datum: Vrijdag 13 maart 2015
Locatie: Tot2021, Oude Ambachtsschool, Adres: Molenstraat-Centrum 1 te Apeldoorn
Tijdstip: Inloop 19.00 uur. Aanvang 19.30 uur
Gastheer: Aart van Cooten.

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?