Bijeenkomst Zuid Doet Samen

29 oktober 2015, Ons HOnk

Door Zuid doet samen

U bent van harte welkom op de bijeenkomst op donderdagmiddag 29 oktober in Ons Honk!

Door het langer zelfstandig thuis blijven wonen kunnen er problemen ontstaan op het gebied van wonen, eenzaamheid, overbelasting van de mantelzorger, onvoldoende huishoudelijke hulp, maaltijden, boodschappen,tuinonderhoud, sociale contacten, formulieren invullen en financiën.

Onder het motto ‘uw zorgen zijn ook onze zorg’ wil Zuid Doet Samen daarover met u in gesprek gaan. Daarom organiseren zij op donderdagmiddag 29 oktober aanstaande een gespreksbijeenkomst over deze thema’s. Vanaf 14:00 uur is de zaal aan de Sperwerlaan 18 open; het programma begint om 14:30 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur.

Als u wel naar deze middag wilt, maar niet op eigen gelegenheid naar Ons Honk kunt komen, kunt u daarover contact met Zuid Doet Samen opnemen (info@zuiddoetsamen.nl of 06 37284586).

Dit is de laatste bijeenkomst in een reeks. Tot nu toe waren de bijeenkomsten een succes. Het leverde veel verhalen op. Mooie verhalen over hoe buurtbewoners elkaar helpen en ondersteunen. Maar bijvoorbeeld ook verhalen over zorgen voor de toekomst van huishoudelijke hulp nu hier stevig op bezuinigd wordt.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?