Bijzondere Top2000-kerkdienst in Apeldoorn

17 december 2017, om 18:30, Grote Kerk, Loolaan 16, Apeldoorn

Door Agenda

Op zondagavond 17 december aanstaande vindt er een Top2000-kerkdienst plaats in de Grote Kerk in Apeldoorn. Deze dienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2. In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.

Top2000-kerkdiensten worden door het hele land gehouden. Ook in Apeldoorn zijn we met een enthousiaste groep bezig met de organisatie van een Top2000-kerkdienst, aldus Allart Bosch. Deze Top2000-kerkdienst staat in het teken van SERIOUS REQUEST. Op maandag 18 december begint SERIOUS REQUEST in Apeldoorn en wij willen aan de vooravond vast geld ophalen voor het Glazen Huis.

Stem mee en doneer!
Welk nummer zou jij willen horen tijdens onzen Top2000-kerkdienst? Stem nu op jouw favoriete top3 via de website: www.top2000kerkdienst.nl/apeldoorn. Na het uitbrengen van je stem kun je een donatie doen voor SERIOUS REQUEST.

Mooie filmpjes en live muziek
Naast mooie filmpjes zal de muziek live gebracht worden door de band Major Seventh. Zij staan later het jaar ook 2 dagen in het Theater in Maassluis. Als spreker hebben we Dominee Fred Omvlee, de bedenker van de Top2000-kerkdiensten, bereid gevonden de dienst aan elkaar te praten. De toegang van deze Top2000 kerkdienst is gratis. Wel is er gelegenheid uw vrije gift te doneren voor SERIOUS REQUEST

We hopen u te zien op zondagavond 17 december om 19.00 in de Grote Kerk.
Vanaf 18.30 uur gaan de deuren open. De dienst zal ongeveer een uur en een kwartier duren. Na afloop is er gelegenheid een drankje te halen aan de bar en hebben nog wat lekkers klaar staan om na te praten. Voor meer informatie en vragen verwijzen we je naar www.top2000kerkdienst.nl/apeldoorn

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?