Blaudzun + FLASH FikTION op Record Store Day

21 april 2012 - 25 oktober 2021, van 00:00 tot 23:59, Gigant

Door Nataliefde

Ben je in het bezit van een aankoopbewijs van een cd of LP tijdens Record Store Day, dan mag je gratis naar binnen. Kaarten kosten €10,00 aan de deur.

Blaudzun is dit jaar de Nederlandse ambassadeur van Record Store Day, de internationale feestdag in de platenzaak op 21 april waar inmiddels duizenden platenzaken aan deelnemen. Blaudzun bracht begin dit jaar zijn zeer goed ontvangen album Heavy Flowers uit en zal op Record Store Day zijn oude album Seadrift Sound Machine op vinyl uitbrengen. “Ik vind dat we de platenzaak moeten koesteren. Het is echt jammer als ze verdwijnen. Internet en de winkel kunnen heel goed naast elkaar bestaan”, zegt Blaudzun tegen 3voor12.

Tijdens Record Store Day treedt Blaudzun in verschillende platenzaken op en wij zijn trots dat hij met een bijzonder optreden naar de popzaal van Gigant zal komen.

Na afloop van Blaudzun zullen de Londense mannen van FLASH FikTION de avond afsluiten met hun psychedelische indie-electro. Met een dikke knipoog naar bands als Klaxons, Blur en Simian, gecombineerd met de dreigende stem van zanger Matt en korzelige gitaren van gitarist Ollie, heeft de band een compleet eigen geluid wat met het debuutalbum FLASH FikTION aan de wereld getoond werd. We dansen de nacht in!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?