Blues Concert in Gigant

22 oktober 2017, om 20:00, Gigant Popzaal, Nieuwstraat , 15.-

Door Agenda

Ruben Hoeke Band met The Veldman Brothers in Gigant

Op zondag 22 oktober staan de Ruben Hoeke Band en The Veldman Brothers in de popzaal van Gigant. De deuren van de popzaal openen om 20:00 en het concert start om 20:30. Tickets kosten €15,00. Vrienden van Gigant betalen €13,00.

Ruben Hoeke Band
Gitarist Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild. Sinds zijn eerste optreden in 1992 tourt hij onafgebroken door Nederland en speelde hij op festivals in heel Europa en de VS. Sinds 2004 koerst hij met zijn Ruben Hoeke Band zijn eigen weg.

Diverse media omschrijven Ruben als een ‘stergitarist van wereldklasse’ en ‘een van de grootste eigentijdse Nederlandse gitaristen.’ Met zeer lovende recensies op zak trekt de band in 2017 en 2018 weer ten strijde met ‘een grote mix van vette rock, soul, pop, zompige boogie en stampende rhythm & blues’!

The Veldman Brothers
The Veldman Brothers, het ultieme bluesbroederschap. Al meer dan tien jaar aan de top van de Nederlandse bluesscene. De broers Gerrit (gitaar, zang) en Bennie (Hammond, mondharp, zang) Veldman vormen al die tijd het onmiskenbare gezicht van de band. Daarachter hun rhythmbrothers Fred van der Wende op bas en Han Neijenhuis op drums.

Vier (stief)broers zijn het. Alle vier met een bak aan ervaring, maar vooral nog altijd met evenveel beleving, passie, energie en enthousiasme voor de blues en aanverwante stijlen. Het nieuwe, zesde album Refuel is daarvan weer het tastbare resultaat. Elf eigen songs in de beste Veldman Brothers-traditie. Puur en authentiek. En zowel in binnen- als buitenland enkel goede recensies.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?