Blues Dog

1 oktober 2017, om 16:00, Bluescafe Apeldoorn, Nieuwstraat 74a

Door Agenda

Met eerdere optredens in Podium de Vorstin, de Eci cultuurfabriek en de North Sea Jazz Club is Blues Dog in 2015 succesvol de Nederlandse zalen ingegaan en hebben meteen indruk gemaakt met hun dynamische en energieke podiumpresentatie. Hun eerst album ‘We Play Moore’kreeg veel lof in de Usa.

Nummers als ‘King of the Blues’, ‘I couldn’t say’en ‘Walking away’stonden wekenlang hoog genoteerd in de hittracks Top100. De laatste single was zelfs 2 maanden lang de meest gevraagde song op de radio. Blues Dog zelf had in de jaren ervoor al een schare van vele duizenden fans opgebouwd, nog voordat zij live gingen. Live is Blues Dog een regelrechte sensatie.

Meestergitarist/oprichter Wilbert Kieboom, voert de band aan. De ‘Friends’ zorgen voor backingvocals, bluessharp en zingen soms een paar nummers mee. Naast eigen werk wordt er bekend en onbekend werk gespeeld van Joe Bonamassa, Jonny Lang, Jonh Mayer, Jimmy Barnes, Freddie King, Vince Gill, Eric Clapton, Steve Winwood. In ieder geval niet de vaak platgespeelde blues klassiekers. En. met een voor de blues ongekende ‘Twist of deep soul’.
Aanvang 16.00 uur vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?