Blues met Dudley Taft

23 april 2017, om 16:00, Bluescafé, Nieuwstraat 74a, Apeldoorn, € 5,00

Door Agenda

Dudley Taft ( 4 juli 1966) draait al geruime tijd mee in de muziekwereld. Geboren in Washington DC en opgegroeid in het Middenwesten van de VS verkaste hij begin jaren ‘90 naar de hoofdstad van de grunge: Seattle. Daar speelde hij in bands als Sweet Water en Second Coming.

Na een succesvolle periode ging Dudley terug naar de muzikale roots van zijn jeugd: de blues. Na een interessante ontmoeting met Led Zeppelin’s frontman Robert Plant en na veel research over bluesmuzikanten, kwam hij in aanraking met de muziek van Freddie King en hij realiseerde zich dat de blues de enige manier was om zijn muzikale ideeën vorm te geven. Sinds enkele jaren gooit Dudley zijn ziel en zaligheid in het spelen van de blues.
Dudley heeft inmiddels een fanatieke fanbase opgebouwd in Nederland. Ieder jaar kan men zich verheugen op een aantal concerten en inmiddels heeft Dudley al weer vijf albums uitgebracht. Zijn laatste album is getiteld: ‘Live In Europe’. Een album dat, zoals de titel al zegt, opgenomen is in 2015 tijdens de concerten in Polen en Nederland en met maar liefst 13 nummers van opperste bluesrock.

Op dit moment werkt hij hard aan zijn 6e album welke in 2017 uitkomt en wederom een studioalbum is. De titel van dit album is “Summer Rain”.

Als je meer wilt weten over de persoon Dudley Taft zelf, check: http://www.drrock.nl/index.php/dudley-taft-timeline

Aanvang 16.00 entree 5,-

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?