Bluescafe apeldoorn 4-10 t/m 7-10

4 oktober 2018 - 7 oktober 2018, Bluescafe, Nieuwstraat 74A, Apeldoorn

Door Agenda

Donderdag 4 oktober JAMSESSIE/FREEDOM IN MUSIC
Aanvang 19.30 uur vrij toegang.

Vrijdag 5 oktober O.D. ROCK ‘N BLUESBAND
De O.D. Rock ’n Blues Band De O.D. Rock ’n Blues Band is een ervaren muzikale vijfmans-formatieuit Roosendaal waar de Rock ’n Blues vanaf druipt.
Het repertoire bestaat echter niet alleen uit bluesrock, maar ook rhythm ’n blues en gevoelige bluesballads met hier en daar zelfs een vleugje latin en rockabilly. In de loop der jaren hebben bandleden hun muzikale invloeden opgedaan bij Joe Bonamassa, Stevie Ray Vaughan, Paladins, Billy Thompson ,BB King, Julian Sas, Santana, Walter Trout…
Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Zaterdag 6 oktober THE RUDE MOVE
Opgericht in 2008 onder de rook van Rotterdam heeft The Rude Move in de afgelopen jaren een goede naam als verrassende en energieke bluesband opgebouwd bij menig café en op festival podia in Nederland.
Met stevige maar vooral gevarieerde Blues/ BluesRock covers, stomende, rauwe of meeslepende solo’s, een gevoelige slow of een stevige Rock & Roll song dragen deze heren hun steentje bij aan de blues scène.
Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, ZZ Top, Omar and the Howlers en eigen nummers worden met passie en plezier gespeeld. Want op het podium heeft The Rude Move altijd plezier en daar ligt de kracht van deze band. De nummers worden niet alleen goed gespeeld, maar de lol die zij onder elkaar op het podium hebben, heeft ook zijn uitwerking op het publiek.
The Rude Move bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen hebben verdiend en nu hun krachten gebundeld hebben in de Blues en altijd hun liefde voor muziek uitstralen….
Dennis Gosens – Gitaar en zang
Bas Buis – Basgitaar
Frans Ogiér – Drums
Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Zondag 7 oktober BLUES FEVER
Blues Fever bestaat uit een paar doorgewinterde muzikanten, die hun sporen ruim verdiend hebben in het muzikale clubcircuit en een youngster met een perfect muzikaal gehoor. De line up is als volgt samengesteld:
Hans Jonker zang/gitaar ex Grand Slam, Tender Madness, A to Z.
Frank Motshagen gitaar/zang ex LG Far,A to Z, Hank&Commotion.
Henk Weerensteijn bas nog actief met Doctor Rock uit de 70er jaren ex Confusion, A to Z,Hank&Commotion.
En youngster Alain Mulder op drums, die ook actief is als geluidstechnicus
en heeft al menig keer bij een band ingevallen als de drummer verhinderd was tot groot genoegen van betreffende band en publiek!
De muzikale stijl is een mix van blues,rock&Roll met bewerkte covers van oa JJ Cale,Rolling Stones,Muddy Waters,Eric Clapton,Chuck Berry.
Elk optreden is een swingende, gezellige ,,bende!” geschikt voor jong en oud.
Dus de line up is als volgt :
,,Grandslammer Hans” zang/gitaar,
,,Mr.Boogie Frank” gitaar/zang,
,,Fretless Henk” bas en
,,Dynamic Alain” drums.
Aanvang 16.00 uur vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?