Bluescafé: Bluesbrothers

21 april 2017, om 22:00, Bluescafé, Nieuwstraat 74a, Apeldoorn

Door Agenda

Vrijdag 21 april wordt vooral een bijzondere avond! 1 telefoontje van Jan Kerseboom zorgde ervoor dat er een aantal doorgewinterde professionele muzikanten elkaar belden, appten, mailden om met een gelegenheidsband toch het podium te kunnen betreden in het alomgeroemde bluescafe te Apeldoorn!

We maken er een fantastische blues-avond van!

Eddy van de Bunte
Eddy begint al heel vroeg met orgel spelen. Op zijn achste jaar kreeg hij een 2e handse Farfisa van zijn vader en van daaraf ging het snel bergopwaarts. Vanaf zijn zeventiende is hij professioneel muzikant. Eddy is een autodidact, pur sang, en heeft goede muzikale oren aan zijn hoofd. Na een decennia alleen op pad te zijn geweest ging hij samen met Tom Zevenbergen het duo “Tom en Jerry” vormen. Via de Blueshop opgericht in 2002 kwam Eddy in 2008 bij Flavium terecht. In 2014 begon hij The SaltyDog.

Jos Veldhuizen
Jos Veldhuizen, een doorgewinterde muzikant uit Apeldoorn, bekend als zanger en frontman van Flavium, Teaser (met Ad VandenBerg), Free&Easy en The Blueshop, is geen onbekende in de Nederlandse muziekwereld. Jos groeide op in het Apeldoorn-Zuid van de jaren ’50 en heeft zijn muzikale roots in de blues- en rockmuziek van de jaren ’60, ’70 en ’80.

Nico Groen
Nico Groen is vooral bekend is als Blues/Rock-drummer en hij speelt op dit moment bij Sidewalk-Sally, Bullfrog Taste Express en diverse andere bands/projecten. Verder speelde hij onder andere met Herman Brood, Hans & Candy Dulfer, Adje v.d. Berg en tourde met Flavium zelfs in het voorprogramma van Rory Gallagher.

Wilko van Beek
Wilko van Beek maakte deel uit van onder meer I’ve got the Bullets (de band waarmee Frédérique Spigt doorbrak), terwijl hij met de hardrockformaties Hammerhead en Perfect Strangers in de jaren tachtig en negentig de hele wereld rondreisde.

Arco Bommer
Een ervaren bassist en rocker. Mooie podium show met de lead gitarist en een strakke samenwerking met de drummer.

Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?