Bluescafé: Bullfrog Taste Express

10 september 2016, om 22:00, Bluescafe, Nieuwstraat 74a, Apeldoorn, Gratis

Door Agenda

Helaas gaat Jull Schluff zaterdag niet door wegens gezondheids problemen. Wij wensen Jull veel geluk toe en hopelijk volgend jaar weer van de partij in het Bluescafe. Daarvoor in de plaats Bullfrog Taste Express.

Bullfrog Taste Express brengt een muzikaal eerbetoon aan een van de meest invloedrijke gitaristen uit de historie van de rock. Centraal staat hier natuurlijk Rory Gallagher, de helaas veel te vroeg overleden Ier die met zijn afgeragde Strot is verworden tot een regelrecht icoon in de bluesrock.

BTE bestaat uit:
Wilko van Beek maakte deel uit van onder meer I’ve got the bullets (de band waarmee Frederique Spigt doorbrak), terwijl hij met de hardrockformaties Hammerhead en Perfect Strangers in de jaren tachtig en negentig de hele wereld rondreisde.
Bassist Eric de Boer staat intussen al een slordige twee decennia op de Nederlandse podia. Zo speelde hij jarenlang in het trio rond Anand Mahangoe, die eind jaren negentig werd uitgeroepen tot beste gitarist van ons land.
Hans in ’t Zandt is een veel gevraagd sessie muzikant die al op zijn achste levensjaar met drummen begon. Inmiddel sspeelt hij o.a. in Chinawhite, Terra Nova, The Chillfactor, Cooper Inc., Parris, Piledriver, Time Machine, Shake Awake, Angel Dust en Bullfrog Taste Express.

Website: www.b-t-e.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?