Bluescafé: Joost de Lange rock/blues experience

12 december 2015, om 22:00, Bluescafé, Nieuwstraat 74A, Apeldoorn

Door Agenda

De band Joost de Lange Rock/Blues Experience is opgericht in juni 2010. Met Ramses Donvil op de drum, Mitchell Goor op de basgitaar en Joost de Lange op gitaar én zang.

Joost de Lange:
Op 11-jarige leeftijd begon hij met gitaarspelen, op zijn 14e kocht hij zijn eerste elektrische gitaar (Squier Stratocaster), sindsdien is hij niet meer te stoppen. Op 17–jarige leeftijd is hij naar Amerika geweest en kocht daar een echte Fender Stratocaster, waar hij nu nog altijd op speelt. Daarna heeft hij zeer verdienstelijk in de Zeeuwse rockband Yes You Did gespeeld. Met Yes You Did brachten zij 5 albums uit en wonnen ze de Zeeuwse Popprijs.

Na zijn muziekstudie aan de Jazz Studio te Antwerpen en veel ervaring met optredens, heeft hij nu zijn eigen band Joost de Lange Rock/Blues Experience met Ramses Donvil op de drums en Mitchell Goor op de bas.

Als Blues/Rock Power Trio hebben ze genoeg ervaring om een stevige show neer te zetten met een indrukwekkende mix van vooral veel eigen werk en ook met nummers van Jimi Hendrix, Stevie Ray, Vaughan, Gary Moore. Weet u meteen in welke hoek u deze mannen muzikaal zoeken kunt.

In september 2014 is de 4e CD Magic Crow uitgebracht, gevolgd door een uitgebreide release-tour door Nederland en België. De voorgaande CD’s zijn Outlaw (2010), Change It (2011) en Crazy Times (2013).

Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?