Bluescafé: King B En Stacy Mitchhart

11 mei 2017, om 21:00, Bluescafé, Nieuwstraat 74a, Apeldoorn

Door Agenda

King B. is een Blues/Rock band die is ontstaan vanuit passie en vriendschap. De 4 bandleden zijn stuk voor stuk geroutineerde musici met een bak aan ervaring op diverse muzikale vlakken. Hun overeenkomst is dat ze graag met elkaar spelen en dat ze houden van deze stijl.

De speelervaring hoor je als luisteraar er makkelijk aan af en het speelplezier werkt aanstekelijk op de toeschouwer. Kortom, een feestje voor liefhebbers van authentieke Blues/Rock.

De bandleden zijn; Mark Eshuis ; drums, Jan van Olffen; bas, Co Vergouwen; Hammond en Jan Buis; gitaar.
Speciaal voor deze gelegenheid spelen ze op 11 mei in het bluescafe in Apeldoorn ook een set met Stacy Mitchhart. Jan Buis ontmoette Stacy toen hij samen met

Andre Hazes (wiens bandleider hij indertijd was) ging stappen in Nashville. Stacy heeft in daarop volgende Hazesshow als gast opgetreden in de Arena en de twee bleven bevriend.

Stacy plays authentic down-home blues with a splash of soul to serve as a springboard for his canny storytelling and meanly elegant guitar.
In 2003, he received the ‘Albert King Most Promising Guitarist Award’ at the Blues Foundation’s International Challenge in Memphis, Tennessee.
“I’m more comfortable onstage entertaining than I am in my own living room,” Mitchhart says. “I’ve spent my whole life there.

Aanvang 21.00, toegang € 5

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?