Bluescafé: Storing

13 september 2019, om 22:00, Bluescafé, Nieuwstraat 74A, Apeldoorn

Door Agenda

Storing! is begin jaren 80 als 4 mans rockband ontstaan maar was toen een kort leven beschoren. De toen nog jonge bandleden vonden snel hun plaats diverse andere bands. Hier komen ze in aanraking met o.a. Jazz, Klesmer, Afro, Folk, Hardrock, Funkrock, Blues en experimentele muziek. In 2001 wordt Storing! na een gelegenheidsoptreden nieuw leven ingeblazen.

In 2004 wordt de CD Loud een feit waarna de drummer de band verlaat. Ondanks het feit dat dit een hechte ritmesectie breekt weten de twee overgebleven bandleden een uitstekende vervanger te vinden waarmee de CD Storing! Undressed opgenomen wordt. Hij verlaat de band in 2014 waarna de huidige bezetting vorm krijgt
met Robbert drums, Michiel op bas en Eric Gitaar en zang.

Storing! is een rockband. Hierbij maakt de triobezetting van gitaar, bas en drums al veel duidelijk. Door de diverse achtergronden van de verschillende leden en wijze waarop ze de muziek benaderen worden de vele paden van het rock en blues idioom bewandeld. Storing! schuwt het experiment niet maar houdt graag vast aan de solide driehoek van drums, bas en gitaar. Het reportoire bestaat uit eigen werk aangevuld met covers van o.a. Hendrix, Beatles en Blind Faith.

Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?