BLUESDOG AND FRIENDS

14 oktober 2016, Bluescafe, Nieuwstraat 74a, Apeldoorn

Door Agenda

MET OPTREDENS IN DE VORSTIN, DE ECI CULTUURFABRIEK EN DE NORTHSEA JAZ CLUB IS BLUES DOG IN 2015 SUCCESVOL DE NEDERLANDSE ZALEN INGEGAAN EN HEBBEN METEEN INDRUK GEMAAKT MET HUN DYNAMISCHE EN ENERGIEKE PODIUMPRESENTATIE. HUN EERSTE ALBUM “WE PLAY MOORE” KREEG VEEL LOF TOEGEZWAAID IN DE USA. NUMMERS ALS “KING OF THE BLUES”, “I COULDN’T SAY” EN “WALKING AWAY” STONDEN WEKENLANG HOOG GENOTEERD IN DE HITTRACKS TOP100.

DE LAATSTE SINGLE WAS ZELFS 2 MAANDEN LANG DE MEEST GEVRAAGDE SONG OP DE BLUESRADIO.COM. BLUES DOG ZELF HAD AL VELE DUIZENDEN FANS VOORDAT ZIJ LIVE GINGEN. LIVE IS BLUESDOG EEN REGELRECHTE SENSATIE. MEESTERGITARIST/OPRICHTER WILBERT KIEBOOM, MR. BLUES DOG HIMSELF, VOERT DE BAND AAN. FRONTMAN IS DE BEVLOGEN ZANGER EN TALENTVOL GITARIST SVEN RAVENHORST DIE IN 2008 OP 16 JARIGE LEEFTIJD DE PUBLIEKSPRIJS WON BIJ DE SENA DUTCH GUITARAWARDS. EN MET DE PAS 18 JARIGE TOETSENKONINGIN JULIA ‘JUULZ’ DRIESSEN WEET JE HELEMAAL NIET WAT JE MEEMAAKT. MET HULP VAN DE GROOVY LENNARD FRANKEN OP BAS, DIE SAMEN MET ‘DE MAN DIE HOGER SPRINGT DAN ZIJN DRUMKIT’, MIKE FRIEDMAN, ALLES VOORZIET VAN EEN RETESTRAK RITME. DE ‘FRIENDS’ ZORGEN VOOR BACKINGVOCALS, BLUESHARP EN ZINGEN SOMS EEN PAAR NUMMERS MEE.

MET DEZE VERRASSENDE MIX VAN ERVAREN MUZIKANTEN EN JONG TOPTALENT HAAL JE IETS MOOIS IN HUIS. NAAST EIGEN WERK MOET JE DENKEN AAN BEKEND EN ONBEKEND WERK VAN JOE BONAMASSA, JONNY LANG, JOHN MAYER, JIMMY BARNES, FREDDY KING, VINCE GILL, ERIC CLAPTON, STEVE WINWOOD. IN IEDER GEVAL NIET DE VAAK PLATGESPEELDE BLUES KLASSIEKERS! EN… MET EEN VOOR DE BLUES ONGEKENDE ‘TWIST OF DEEP SOUL’.
EEN AVOND BLUES DOG & FRIENDS. VOOR HET GEVOEL TE KORT EN TOCH LEKKER LANG HEEL ERG LEKKER

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?