Bob Dylan Tribute

3 december 2016, om 16:00, 't Cafeetje van Marja, Hoofdstraat 166, Apeldoorn

Door Agenda

Tribute en eerbetoon aan deze singer-songwriter door Piet Kok en Roelof Reineman. Het is al 54 jaar geleden dat Bob Dylan zijn eerste album maakte: “Bob Dylan” (1962). En nog verschijnen er albums, zoals “Shadows in the Night” met covers van Frank Sinatra en “The Cutting Edge”. Hoeveel albums hij inmiddels maakte, is nauwelijks te achterhalen, maar het zijn er meer dan 50. Dylan is met recht een levende legende.

Het al jaren samen optredende Leeuwarder muzikantenduo Piet Kok en Roelof Reineman is als geen ander bekend met het repertoire van Dylan. Ze hebben een speciaal programma samengesteld, als tribute en eerbetoon aan de fameuze singer-songwriter.

Piet Kok (zang, gitaar en mondharmonica)is al bijna net zo lang als Dylan in de Friese muziekscene bezig. Hij speelde in een ver verleden in folkgroepen als Irolt en Farmers Union, maar treedt ook solo op. Roelof Reineman (elektrische- en slidegitaar, mandoline en dobro) speelt al sinds de jaren ’80 met Piet Kok, eerst in de Plok Blues Band en later als duo.

Samen brengen zij een speciaal programma met tal van songs uit de lange loopbaan van Dylan ten gehore. Voor Dylan-fans een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en de prachtige liedjes in een intieme setting te beluisteren.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?