Boekenfestijn

19 juni 2014 - 22 juni 2014, van 10:00 tot 18:00, Americahal

Door Redactie

Boekenfestijn

Het Boekenfestijn viert al weer haar 10e editie in de Americahal Apeldoorn. Het Boekenfestijn wordt gehouden van 19 tot en met 22 juni. Elk jaar halen duizenden bezoekers hier hun boeken- en cadeauvoordeel. Even rondsnuffelen kost niets; de toegang en het parkeren zijn namelijk gratis.

Op rijen tafels liggen weer een miljoen gunstig geprijsde nieuwe boeken uitgestald. Alles is per categorie terug te vinden; Nederlandse en Engelse romans, strips, sprookjes en jeugdboeken. Ook boeken over koken, reizen, kunst, geschiedenis, natuur, computers, films en muziek vindt u hier.

Vorig jaar verwoordde een bezoeker het zo mooi: „Met andere en meer boeken thuiskomen dan gepland, dat overkomt mij nagenoeg altijd op het Boekenfestijn. Je hebt in je hoofd waar je naar op zoek bent, maar terwijl je aan het zoeken bent, stuit je op zoveel andere interessante dingen dat je plots met heel veel meer in je hand staat. Zelfs voor een paar tientjes kom je hier met stapels boeken en cadeaus thuis.”

Om ons jubileum te vieren zijn er verschillende speciale acties tijdens de beurs. Je kunt langs komen in de Americahal Apeldoorn op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 juni van 10.00 tot 21.00 uur of op zondag 22 juni tot 18.00 uur. De Americahal Apeldoorn is op loopafstand van het openbaar vervoer. De toegang en parkeren zijn alle dagen gratis. Kijk op www.boekenfestijn.com voor meer informatie.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?