Boekenfestijn

21 juni 2012 - 24 juni 2012, van 10:00 tot 18:00, Americahal

Door Redactie

Een miljoen nieuwe boeken waarbij een scherpe prijs voorop staat. Dat is al 30 jaar het idee achter het Boekenfestijn. Van 21 tot en met 24 juni kunnen belangstellenden weer in de Americahal Apeldoorn terecht voor een keur aan Nederlandse en Engelse romans. Ook strips, kinder-, kook-, reis-, geschiedenis- en studieboeken en nog veel meer liggen per categorie op lange tafels in de hal uitgestald. De toegang en parkeren zijn gratis.

Walhalla voor boekenwurmen

Het succes komt vooral doordat een enorm assortiment tegen bodemprijzen tegelijk wordt aangeboden. Maandag voor de beurs wordt gestart met de inrichting van de hal. In drie dagen tijd worden dan 12 trailers uitgeladen. Het aanbod bestaat vooral uit restvoorraden, voorlaatste drukken, geïmporteerde of licht beschadigde boeken. Topliteratuur is te koop vanaf  € 4,95 en een kook-, reis- of kinderboek kost vaak maar 2 tot 3 euro. Tijdens de beurs wordt het assortiment elke dag opnieuw aangevuld.

Bereikbaarheid en parkeren

De Americahal is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Parkeren kan voor de deur en is gratis.

Mis het niet!

Zit u graag met uw neus in de boeken? Kom dan donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 juni van 10.00 tot 21.00 uur en zondag 24 juni tot 18.00 uur naar de Americahal in Apeldoorn. De toegang en parkeren zijn alle dagen gratis. Nu al nieuwsgierig? Kijk dan op www.boekenfestijn.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?