Boekenfestijn in de Americahal

9 juni 2016 - 12 juni 2016, van 10:00 tot 21:00

Door Agenda

De afgelopen maanden is het Boekenfestijn intensief gaan samenwerken met Veldboeket Lektuur (één van de grootste boekenleveranciers van Nederland). Hierdoor is het vertrouwde voordelige assortiment verder uitgebreid met duizenden nieuwe titels. In de Americahal zijn daarom dit jaar de boeken ook uitgestald op de bovenverdieping  Van toptitels tot oudere titels en van kookboeken tot kleurboeken; op het Boekenfestijn vind je het grootste en breedste assortiment ooit.

Het Boekenfestijn in Apeldoorn trekt elk jaar bijna 20.000 liefhebbers. Dit jaar is het Boekenfestijn in de Americahal Apeldoorn geopend van 9 tot en met 12 juni. Pak een trolley bij binnenkomst en wandel in eigen tempo rond. Er is genoeg keus voor een leuk uitstapje met het hele gezin. Langskomen kost niets; de toegang en parkeren zijn namelijk gratis.

Assortiment

Op het Boekenfestijn zijn veel titels van bekende thrillerschrijvers als Tess Gerritsen, Slaughter, King, Aspe, Nicci French maar ook romans van Lupton, Picoult, Roberts, Montefiore, Koch, Steel en nog veel meer. Van boeken over de geschiedenis tot aan alles over wielerklassiekers, van Receptenboxen en Jamie Oliver tot aan puzzel-, kleur- en reisboeken. En even verderop in de hal zijn de afdelingen Sprookjesmarkt, Jeugdland, Stripmekka en Young Adult. Over elk onderwerp is niet één boek maar zijn verschillende titels te vinden. Alles is per categorie overzichtelijk ingedeeld dus geen chaos. Via de Informatiebalie is elk artikel op de tafels terug te vinden.

Voordeel

Alles is heel voordelig geprijsd. Alle boeken zijn nieuw en niet eerder gelezen. Soms zijn de boeken twee keer vervoerd en daardoor licht beschadigd, meestal is er echter geen ‘butsje’ te vinden. De prijzen zijn hierdoor laag en zelfs voor een paar tientjes zijn stapels boeken te verkrijgen. Bovendien zijn er speciale acties alleen tijdens het Boekenfestijn in Apeldoorn. Kijk voor meer acties en informatie op www.boekenfestijn.com.

Negentien keer per jaar is het Boekenfestijn in een stad in Nederland of België. Het Boekenfestijn in de Americahal Apeldoorn is donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 juni geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Op zondag 12 juni zijn de deuren open tot 18.00 uur. De Americahal is op loopafstand van het openbaar vervoer en parkeren kan voor de deur. De toegang en parkeren zijn alle dagen gratis.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?