Boeren Hollands op de Eglantier

28 maart 2015 - 29 maart 2015, van 13:00 tot 17:00, de Egelantier te Apeldoorn

Door Agenda

Winkelcentrum De Eglantier staat in het weekend van 28 en 29 maart in het teken van Heerlijk Holland, met allerlei leuke evenementen zoals een ganzenfanfare en de modeshow.

Bezoekers van de Eglantier worden op zaterdag 28 maart getrakteerd op Hollandsche lekkernijen, uitgedeeld door Boerenjongens en Boerenmeisjes. Het hoogtepunt van deze dag is de ludieke Ganzenfanfare. Onder begeleiding van boer Teun, die zorgt voor de muzikale noot, en de ganzenhoedster waggelt een optocht van ganzen over het plein. Een echte sensatie!

Modeshow en Hollands genieten

Op koopzondag 29 maart zijn de nieuwe voorjaarstrends te zien tijdens de modeshow op de Eglantier. De shows zijn om 13.00 en 15.00 uur op het Franse plein. De modellen laten mode zien voor dames, heren, kinderen, jongvolwassenen, lange vrouwen en lange mannen, én voor dames met een maatje meer. Natuurlijk ontbreken de laatste trends op het gebied van dieren niet. Het aanbod in de modeshow is verrassend breed: kleding, schoenen, sieraden, accessoires voor dieren, hairstyling, make up en lingerie. Zoals elke laatste zondag van de maand, zijn de winkels op de Eglantier geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

De modeshows zijn een vast begrip op de Eglantier. Dit jaar is de aanpak iets anders dan voorgaande jaren. De modeshow heeft een meer ‘open’ karakter met een gezellig terras. Er is gelegenheid om onder het genot van verschillende hapjes en drankjes op het terras de modeshow te aanschouwen. Eetwinkel De Lokaliteit, Hellen’s, Jamin en Etos zorgen voor de innerlijke mens. Een vrijwilliger van het Zonnehuis verkoopt poffertjes voor het goede doel.

Deelnemende ondernemers aan de modeshow zijn: Adam Menswear, AMI Kappers, AnneBra Lingerie, Artistique, Fashion Factory, HEMA, Jansen & Jansen Schoenmode, Klein Optiek, Lake Side, Petz&Zoo, Pretty Tall, Tough&Tall en Shoeby.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?