Bomvol programma tijdens de aankomende StadsOase

17 augustus 2014, van 12:00 tot 20:00, Cultuurkwartier

Door Redactie

© StadsOase

Het programma van de StadsOase op 17 augustus is de meest gevulde en gevarieerde tot nu toe. Tussen 12:00 en 20:00 kan heel Apeldoorn op het plein tussen CODA en Gigant terecht voor o.a. film, muziek en een heerlijke bbq. Daarnaast is er door organisator Gigant volop ruimte gecreëerd voor de creatieve garde in de stad om hun initiatieven te tonen. Toegang tot minifestival StadsOase is gratis.

Het programma van zondag 17 augustus:

Muziek
14:00 – 14:45: Thom Lioyd + Tynke Luske + Tammo Tamminga
Deze drie singer-songwriters presenteren hun bijzondere nummers graag aan het publiek. De optredens worden neergezet in medewerking met Songwriterscollectief Apeldoorn.

16:15 – 17:15: Sinas Petite
SINAS Petite speelt in een kleinere bezetting van de voorheen 8 koppige band, maar laat nog steeds de muziekstijlen horen waar SINAS bekend om staat; typische invloeden van Balkanbeat, Cumbia, Raï en Dance. Een echt power trio kunnen we SINAS wel noemen want zij geven je een spannende live act die dub en afrobeat mixed met een funky, jazzy, psychedelische sfeer.

DJ Jazzper
Als DJ Jazzper is de Apeldoorner Jasper in rap tempo bezig zijn naam binnen de clubscene neer te zetten. Heerlijke mixen van de lekkerste uplifting, soulful, groovy, club, house nummers en alles wat daar tussen ligt komen op je af!

Film
Tussen 12:00 en 20:00 non stop vertoningen van korte films van Shortcutz in de filmcaravan.

Bring-your-own BBQ
Neem je eigen vlees, vis of vegetarisch hap mee, Gigant zorgt voor de bbq’s, friet en sauzen.

Buitenbar
Geniet van een fris biertje of een bijzondere wijn.

Ludique!
Twee jonge theatermakers bundelen onder de naam LUDIQUE! hun krachten en hun bonte verzameling aan bijzondere eigenaardigheden. Hun theaterstijl is een combinatie van modern muziektheater, opera en het cabaret zoals dat uit het Berlijn van jaren ’30, in een mix met invloeden uit de burlesque en de hedendaagse musical. Dit gecombineerd met hun androgyne verschijningen, zorgt dat LUDIQUE! zich weet te onderscheiden van het theater wat je doorgaans tegenkomt.

Magic Stefan
Ballonnenartiest Magic Stefan kan de leukste en gekste figuren maken van zijn ballonnen!

Workshop pinholefotografie
Het Atelier voor Architectuur & Fotografie leert je met een colablikje of een grote ton analoge foto’s te maken. Voor €5,00 mag je anderhalf uur aan de slag.

Monoprint of Monotype
Bij de stand van Aterlier Wimpress kun je zelf een monoprint maken. Een monoprint is een eenvoudige grafische techniek om vanaf een vlak oppervlak een afdruk te maken. De prent ziet er vaak verrassend uit omdat de effecten van de afdruk voor een groot deel onvoorspelbaar en gespiegeld zijn. Voor €5,00 kun je aan de slag.

De Bakfiets
Deze antieke bakfiets zit vol zoete lekkernijen, waaronder Mama’s Appeltaart en een assortiment van Grote Taartjes (gluten- en lactosevrij en suikerarm).

Tim´s Tosti´s
Tim maakt de lekkerste tosti´s, zoals ze bedoeld zijn!

Smoezenbar
Mango, banaan, kokos, munt, pepers, appels. Alles kom je tegen bij deze heerlijke smoothiebar.

Zonneweide
Mogelijk gemaakt door StadsLab en Kunstgras Bureau Bouwmeester.

Foenix
Strijk neer in de relaxte zithoek van kringloopwinkel Foenix.

Beeldententoonstelling i.s.m CODA
Met werk van o.a. Erzsi Pennings, Henrique van Putten, Jos van Doorn, Marjolijn Mandesloot, Peter Zwaan en Ralph Lambertz.

 

StadsOase

De StadsOase wordt nog elke zondag t/m 24 augustus georganiseerd op het Cultuurplein. Het programma zal elke week variëren, door aanvullende input uit de stad. Wil jij ook een bijdrage leveren tijdens StadsOase? Wil je optreden? Zeefdruk t-shirts verkopen, films laten zien, een moestuin aanleggen, appeltaarten bakken, een tafelvoetbaltoernooi organiseren, een feestje op de trap, schommelen, etc., etc.? Laat het Gigant weten! Neem voor ideeën wat betreft programma contact op met Roy Holtman via r.holtman@gigant.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?