Borrelbeurs: voor non-profitorganisaties met een kleine portemonnee

15 maart 2013, van 18:30 tot 20:00, ACEC

Door Redactie

borrelbeurs

15 maart a.s. organiseren stichting Nood-Zaak en Borrelnood samen de BorrelBeurs in Acec. Borrelbeurs is nieuw in Apeldoorn en biedt uitkomst aan non-profitorganisaties met een creatieve vraag en weinig middelen. Tijdens de beurs kunnen ze in contact komen met Apeldoornse creatievelingen die hen kunnen en willen helpen.

Verenigingen en stichtingen die bijvoorbeeld graag een nieuwe website, folder, tekst of foto’s willen, hebben niet altijd de middelen hier een commerciële prijs voor te betalen. Tijdens de BorrelBeurs zijn diverse Apeldoornse creatievelingen aanwezig die vrijwillig uren ter beschikking hebben gesteld aan stichting Nood-Zaak, waar non-profitorganisaties gebruik van kunnen maken. Tijdens de BorrelBeurs kunnen zij met elkaar in contact komen waardoor mooie matches en leuke projecten ontstaan!

De BorrelBeurs duurt van 18.30 tot 20.00 uur, aansluitend worden de gemaakte matches bekendgemaakt door Saskia Paulissen die de avond presenteert.

Aan de andere kant van Acec is vanaf 17.00 uur Borrelnood, waar iedereen welkom is voor een drankje, hapjes en een hoop gezelligheid!

Verenigingen en stichtingen kunnen zich aanmelden via info@nood-zaak.nl, creatievelingen hoeven dit niet.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?